Hvem er vi

Vi er et lille familieforetagende der har eksisteret i nu 20 år…..

Det startede med overtagelsen af en lille portefølje af vinduespudserkunder i vestsalling i 1996. En kundekreds som kun udgjorde et mindre”bi-job”. Men i 2008 var det tid til at stå helt på egne ben.

Og selv om det var lidt småt i starten så er der kommet lidt mere at se til gennem årene. Specielt på erhvervsrengøringssiden begyndte der at komme flere opgaver – og så måtte Fleur jo også igang i firmaet.

I 2011 begyndte det at blive lidt svært at følge med til både at passe alle vinduespudseropgaverne om dagen og derefter rengøringsopgaverrne om aftenen. Så der måtte ansættes lidt ekstra hjælp til vinduespoleringen. Siden er dét blevet til en opgave som det nu  på 4. år er Børge der varetager og tøffer rundt i området i den ekstra firmabil der jo også måtte anskaffes.

På rengøringssiden har der da også været behov for at få flere hænder.

Så vi er meget glade for at både private og virksomheder i området har støttet os som et lille lokalt firma, ja uden dem havde vi jo slet ikke eksisteret. Til gengæld tror og håber vi, at vi som lille lokal firma har kunnet bidrage med ikke bare godt håndværk, men også fleksibilitet, stabil arbejdskraft, og ikke mindst god service! – Det vil vi fortsat bestræbe os på at levere. (-:

 

20151120_152240_jpeg60